Website Loader
Homepage Top Icon

Üdvözlünk a

KLUB OÁZIS

csodálatos világában!

A hely, ahol az egész család feltöltődhet!

Homepage Bottom Icon

Klub Oázis - a hely, ahol az egész család feltöltődhet!

Klub Oázis Animátorok

Ha a Klub Oázis logóval ellátott hoteleket választják, nem számít, hogy családdal utazik, baráti társasággal vagy esetleg párjával, itt igazi tengerparti élményre számíthat! Neckermann Klub Oázis klubszállodák - a hely, ahol az egész család feltöltődhet!

5 érv

hogy idén miért egy Klub Oázis hotelben nyaraljon

Our Team

Változatos gyerekprogramok az egész hétre!

Our Team

Jókedv, társaság és kaland kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Our Team

Béres Alexandra által képzett magyar animátorok foglalkoznak a gyerekekkel minden nap!

Our Team

Minden Klub Oázis program INGYENES!

Our Team

Gyerekbarát szállodák közvetlenül a tengerparton All Inklusive ellátással!

Vélemények

Mert a dínók kora lejárt!

Read More About Us

Nessebar Beach, Bulgária

Én köszönöm hogy már 5 éve jól érezzük magunkat s a gyerekek örömmel mennek a különböző programokra! Ők egy igazi csapat akik mindent bele adtak hogy én és a családom jól érezzék magukat a többi vendéggel együtt. Igazi nagy családot kovácsoltak a vendégekből! Szeretnék velük jövőre is találkozni!

TiborSzeged

Hotel Titanic Palace, Egyiptom

Imádtuk!!! Telitalálat mindenkinek, gyermekes családoknak a legjobb választás!

JózsefDebrecen

Ingyenes animációs programok

A gyerekek szórakoznak, míg a szülők pihennek? Igen!

Itt minden korosztály megtalálja az érdeklődési körének megfelelő elfoglaltságot!

Manók (3-5 év)
Animátoraink vidám játékokkal, mesékkel várják a legkisebbeket! Építsünk közösen homokvárat, és táncoljunk, énekeljünk együtt esténként a mini-diszkóban!
Minik (6-10 éve)
A örökmozgó csemeték sem fognak unatkozni, hiszen számos olyan izgalmas kaland várja őket, mint kincskeresés, vízicsata, póló- és arcfestés, szórakozás strand- és medencejátékok.
Tinik (11-14 év)
Ha már kinőttél a mini-klubból de mégis szeretnél a nyaralás alatt közös, izgalmas programokon részt venni, új élményeket szerezni, akkor animátorainkra mindig számíthatsz! A móka és a szórakozás garantált!

About US

Versenyek és csapatkihívások

A legjobb játékok

Twister-bajnokság, vizes tízes, Activity...

About US

Kalandprogramok

Igazi móka

Kalóznap, Lovagok és hercegnők napja, családi vetélkedő

About US

Zene, tánc, mozgás

A vidámság forrása

Mini-diszkó, Klub Oázis Latino, Aquasalsa, hastánc

Programbeosztás

Programbeosztás

Programok

Klub Oázis Szállodák

Pihenés és szórakozás egy helyen? Igen!
Koktéljáték, frissítő reggeli nyújtás, családi vetélkedő vagy aerobik a medencében? A Klub Oázis igazi aktív kikapcsolódást kínál! A pihenés mellett a szórakozás sem elhanyagolható, ezért animátoraink a hét folyamán vidám csapatjátékokkal, sportprogramokkal színesítik az üdülést vendégeink részére.
Próbálja ki, fedezze fel és válassza minden évben a minőséget!

Minden helyszínen magyar animátorok

Béres Alexandra és szakértő csapata által képzett, júniustól szeptemberig a Klub Oázis szakképzett animátorai gondoskodnak vendégeink magyar nyelvű szórakoztatásáról. Felejthetetlen örömök a család minden tagjának!

Animátoraink

Pihenni, kikapcsolódni, nyaralni – lehet kicsit aktívabban is?!

A rendszeres testmozgás még ma is mindennapjaim meghatározó része, és saját tapasztalatból tudom, hogy sokunknak jól esik egy kis aktivitás a nyaralás ideje alatt is. Persze ilyenkor nem kezdünk semmi komoly edzésbe, inkább az adott tengerparti környezet kínálta mozgási lehetőségeket szeretjük igénybe venni. Hiszen akár a medencében, akár közvetlenül a tengerparton annyi izgalmas program kínálkozik!

A sportolásnak, vetélkedőknek, a közös családi játéknak köztudottan hangulatjavító, frissítő hatása van. A játék öröme és felszabadultsága nélkülözhetetlen része egy igazi nyaralásnak, segíthet hogy valóban kipihenhessük magunkat, feltöltődve térhessünk haza vakációnkról.

A Neckermann Klub Oázis klubszállodáiban tevékenykedő fiatal, képzett animátorok képzésére kialakított képzési programunkat a fentiek szem előtt tartásával hoztam létre. A képzésünk során kollégáimmal igyekszünk olyan nyelveket beszélő, dinamikus és sportos fiatalokat kiválasztani, akik megfelelő segítői a magyar utazóknak, legyen szó csoportos programokról, hajókirándulásról, viziaerobikról, vagy éppen játékos arcfestésről. Animátoraink alapos helyismerete és felkészültsége komoly segítség lehet utasaink hétköznapi problémáinak megoldásában is. Minden Klub Oázis szállodában legalább két animátor tevékenykedik, egyikük inkább a gyermekek és családok programjaiért, míg másikuk a sportosabb időtöltésért felel.

Szeretnél a nyaralás ideje alatt a testeddel is törődni egy kicsit, legyen szó akár frissítő reggeli nyújtásról, könnyed tornáról délután a medencében, vagy akár egy közös klub-táncról a medence partján? A Klub Oázis programjaiban biztosan megtalálod a megfelelő mozgásformát!

Az imént említett „sportos” elfoglaltságok Téged kevésbé vonzanak, de szívesen játszol együtt a családdal és szerzel önfeledt pillanatokat gyermekeidnek is? A Klub Oázis családbarát koncepciója ez esetben is kiváló választás!

Béres Alexandra
programkoordinátor

ANIMÁTOROK

Ha Klub Oázis hotelben nyaralsz a nyáron, az biztosan nyaralás lesz az egész családnak! Magyar nyelvű animátoraink nemcsak a kicsiknek, de a felnőtteknek is számos programmal készülnek!

Hőgyes Dzsenifer

Our Strategy

Markovics Petra

Our Strategy

Páger Zsuzsi

Our Strategy

Szabó Marianna

Our Strategy

Landl Brigi

Our Strategy

Monos Kriszta

Our Strategy

Keress minket a Facebookon!

A legfrissebb hírek, képek, játékok. Mindez csak egy kattintásnyira.