Amennyiben a hírlevél nem megfelelően jelenik meg, a megtekintéshez kattintson ide!
 
06 1 248 58 88 Írjon nekünk facebook
LAST MINUTE OUTLET REPÜLŐS UTAK SZÁLLÁS BELFÖLD HAJÓ KÖRUTAK SPORT
COOK'S CLUB
Kedves %%ugyfelnev%%!
Fedezze fel szállodamárkáinkat, ahol garantáltan jó élményeket élhet át! Tapasztalja meg Ön és családja is minden igénynek és pénztárcának megfelelő szállodamárka-ajánlatunkat, melyek maximális gondoskodást és minőségi nyaralást kínálnak Önöknek. Örömmel mutatjuk be Önnek legújabb koncepciónkat, a Cook’s Club-ot, mely a nyaralás új alternatíváját kínálja!

Kellemes utazást kíván a Neckermann csapata!
COOK'S CLUB
Cooks Club Hersonissos Crete
Görögország, Kréta-Heraklion
Cooks Club Hersonissos Crete

 
7 éj / Önellátás / Repülővel
2018.09.29. budapesti indulással
ILLETÉKKEL EGYÜTT!

429 € (134.234 Ft)/fő ártól1
Cooks Club Hersonissos Crete
További szállodamárkáink
SMARTLINE HOTELS - Pihenés kedvező áron!
SMARTLINE HOTELS
Pihenés kedvező áron, jó minőségű szállodában akár családdal, párban vagy egyedül utazik. A friss, figyelemfelkeltő belső kialakítás egyedi vidám hangulatot teremt. A 2-4 csillagos smartline hotelek a legkedveltebb úti célokon találhatóak, közel a tengerparthoz. Modern és színes szobáink, büfé kínálatú éttermeink és kellemes hangulatú bárjaink gondoskodnak a nap tökéletes kezdéséről és befejezéséről.
1 hét repülővel már 342 € (107.012 Ft)/fő ártól1
szállások már 18 € (5.632 Ft)/fő/éj ártól2
SENTIDO HOTELS&RESORTS
SENTIDO HOTELS & RESORTS
Kényeztesse egyszerre mind az öt érzékét és merüljön el a SENTIDO Hotels&Resorts szállodák csodálatos világában. D. Tóth Krisztát is elvarázsolta a szállodák szépsége, a kiemelkedő szolgáltatási színvonal, az éttermek széles, ínycsiklandozó kínálata, a wellness szolgáltatások sora.
1 hét repülővel már 467 € (146.124 Ft)/fő ártól1
szállások már 37 € (11.577 Ft)/fő/éj ártól2
SUNCONNECT RESORTS
SUNCONNECT RESORTS
A SunConnect összeköt. Lollo és Bernie kabalafiguráinkkal és animátor csapatunkkal rengeteg élményben lesz része az egész családnak, a medencék és csúszdák pedig felfrissülést hoznak a család minden tagja számára. Ossza meg élményeit barátaival és természetesen az otthon maradottakkal is, hiszen az ingyenes WiFi a szálloda egész területén elérhető.
1 hét repülővel már 499 € (156.137 Ft)/fő ártól1
SUNPRIME RESORTS HOTELS
SUNPRIME HOTELS
A 4-csillagos Sunprime szállodákat azon felnőttek számára teremtettük, akik gyermekek nélkül, kifejezetten a minőséget, a kényelmet, és az élet különlegesen jó oldalát keresik nyaralásuk alatt. Ha idősebb 16 évesnél és valódi kényelmet és pihenést keres, akkor a Sunprime szállodák Önnek valók.
1 hét repülővel már 599 € (187.427 Ft)/fő ártól1
CASA COOK HOTELS
CASA COOK HOTELS
Valami újdonságot keres a már megszokott szállástípusok helyett? Szívesen kerülne közelebb a helyi kultúrához? A Casa Cook 90 szobás felnőttbarát szállodája éppen ezt az élményt nyújtja Önnek egy új irányvonalat teremtve a nyaralás élményében, amely a bohém stílust ötvözi a városi életérzéssel.
1 hét repülővel már 944 € (295.378 Ft)/fő ártól1
 
Adatvédelmi tájékoztató
 
Profil megtekintése
 
Leiratkozás

Ezt a levelet küldte: %%Member_Busname%%
%%Member_Country%%, %%Member_State%%, %%Member_City%%, %%Member_PostalCode%%, %%Member_Addr%%

 
1
1 Az ár tartalmazza a megjelölt szállást, az ellátást, a repülőjegy árát, a repülőtéri illetéket és a transzfert. Ezen felül fizetendő a biztosítás.
2 Szállásajánlatok esetében az ár tartalmazza a megjelölt szállást és ellátást. Ezen felül fizetendő az utazás költsége és a biztosítás.

* Az utazás megkezdését megelőző 60. napnál korábbi szerződéskötés esetén az utas a jelen általános szerződési feltételek, illetve a szerződés eltérő kikötése hiányában a szerződés megkötésekor a részvételi díj 10 %-ának megfelelő összegű foglalót és a részvételi díj 10 %-ának megfelelő összegű előleget köteles fizetni.
Akár 125 €/fő kedvezmény, illetve akár 30% kedvezmény a szállás díjából egyes 2018 nyári Neckermann repülős ajánlatokra 2018.04.16-04.27. között történő új szerződéskötés esetén. Árfolyamakció 312,90 Ft = 1 EUR árfolyamon 2018.04.11-től visszavonásig a 2018 nyári HUN ajánlatokra történő új foglalás esetén. Az Árfolyamakció az előfoglalási kedvezményekkel együtt is érvényes. Az MSC hajós utakra és Club Med foglalásokra is érvényesíthető. Áraink már minden kedvezményt tartalmaznak. A fenti forint árak 1 EUR=312,90 Ft árfolyam esetén érvényesek. Árainkat Euróban garantáljuk. A szerződésben a részvételi díj forintösszege a Neckermann érvényes Euró árfolyam akciója vagy a K&H Bank foglalás napján érvényes EUR/HUF valutaeladási árfolyamának alkalmazásával kerül meghatározásra. Foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges! A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek az irodákban. A tartalmi és elírási hibákból adódó félreértések miatt a Neckermann semmilyen felelősséget nem vállal. N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft., eng.sz.: R00801/1999/1999