Amennyiben a hírlevél nem megfelelően jelenik meg, a megtekintéséhez klikkeljen ide.

06 40 244 444 Írjon nekünk facebook
REPÜLŐS UTAK SZÁLLÁSOK SÍUTAK HAJÓUTAK KÖRUTAK BÖRZE
Kedves $$name$$ Utasunk!

Szurkoljunk együtt az EB-n részt vevő magyar válogatottnak a Franciaországban speciálisan magyar szurkolók számára kialakított EB Faluban, a Neckermann szervezésében!
Utazás, egy hét szállás, 7 nap fesztivál most 299 € / főtől*!


Kellemes utazást kíván a Neckermann.hu csapata!


2016. június 17-24. között a franciaországi Puy St. Vincentben megnyitja kapuit az EB Falu magyar szurkolóknak,

nem csupán a magyar mérkőzésekre belépőjegyekkel rendelkezőknek, hanem azoknak is, akik a Francia-Alpok hegyei között szeretnének több ezer honfitársukkal együtt szurkolni a magyar válogatottnak. Az EB Falu különlegessége, hogy Franciaországban, az Európa-bajnokság helyszínéhez közel található, mégis minden a magyar szurkolók igényeinek megfelelően lett kialakítva.

Az egyhetes turnusra befizetőket buszok szállítják Magyarországról a tábor helyszínére, majd onnan, az Izland és Portugália elleni mérkőzésekre jeggyel rendelkezőket, szintén buszos transzferrel viszik Lyonba és Marseille-be (térítés ellenében).


Szállás:

• az EB Falu központja körüli apartman szállások 3,4,5,6,7 vagy 8 fő részére
• saját kültéri medencével
• teljesen felszerelt konyhával, mosogatógéppel, TV-vel
• erkéllyel vagy terasz gyönyörű kilátással a környező hegyekre
Programok:

• Óriás kivetítőn közvetítés az összes mérkőzésről, közös meccsnézések, közös szurkolás,
• sportprogramok, focikupák, helyi aktivitások,
• esti party-k, zenekarok, DJ-k, fesztiválhangulat,
• szervezett, biztonságos utazás Marseille-be és Lyonba, a magyar válogatott két mérkőzésére,
• fakultatív kirándulások Provance és Monaco-Cannes-Nizza úti célokra.
Csak MOST!
Előfoglalási kedvezménnyel február 22-ig
299 €/fő
(92.062 Ft/fő) ártól*!

További információk, foglalás, segítségnyújtás:
06 40 244 444, ebfalu@neckermann.hu
A Neckermann Utazás Szolgáltató Kft. hírlevelét a $$email$$ e-mail címre kapta. Adatvédelmi tájékoztatónk

Nyári árfolyamkedvezmény akció: 2016. február 15-től 307,90 Ft=1€ árfolyamon kedvezményes Euró árfolyamakciót hirdetünk az alábbi 2016 nyári kínálatunkra 2016. február 21-ig, vagy visszavonásig. A nyári árfolyamkedvezmény akció a magyar Neckermann budapesti és debreceni indulású közvetlen charter járatos nyári – azaz 2016. május 1. és 2016. október 31. között indulási időponttal közzétett - repülős csomagajánlataira, nyári szállásajánlataira érvényes.
Az ár tartalmazza: Utazás busszal Budapest-Puy Saint Vincent-Budapest útvonalon, a szállás 7 éjszakára a foglalt apartmantípusban, a Fesztivál karszalag 7 napra, amely minden EB falu programra belépést biztosít. Egyénileg utazóknak 40€/fő jóváírás.
Az ár nem tartalmazza (igény esetén foglaláskor extra fizetendő): Buszos utazás felára szegedi vagy pécsi indulással: 15,- €/fő, a buszos utazás felára debreceni indulással: 25,- €/fő, a busztranszfer az EB faluból Lyonba és vissza a focimeccsre: 25,- € (nem busszal érkező vendégeknek 50,-€/fő, fizetés a helyszínen), a busztranszfer az EB faluból Marseille-be és vissza a focimeccsre: 25,- € (nem busszal érkező vendégeknek 50,-€/fő, fizetés a helyszínen) és a biztosítás díja. Az ár 2016.02.22-ig történő szerződéskötés esetén érvényes.
A fenti forint árak 1 EUR=307,90 Ft árfolyam esetén érvényesek. Árainkat Euróban garantáljuk. A szerződésben a részvételi díj forintösszege a Neckermann érvényes Árfolyamakciója vagy a K&H Bank foglalás napján érvényes EUR/HUF valutaeladási árfolyamának alkalmazásával kerül meghatározásra. Foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges!
A jelen tájékoztatás nem teljeskörű, a részletes feltételekről tájékozódjon utazási irodáinkban, a weboldalon vagy a 06-40-244-444 telefonszámon! Az elírási hibákból adódó félreértések, esetleges kár miatt a Neckermann nem vállal felelősséget. Eng. sz.: R00801/1999/1999 Leiratkozom